top of page

OVER ENERGENIC

ONZE FOCUS

Personal Training (PT)

Wordt fit op het moment dat het jou uitkomt.

Heb je een drukke baan, ben je een ondernemer, werk je voornamelijk analytisch, heb je een gezinsleven met jonge kinderen, en daardoor weinig tijd of geen zin om naar een standaard sportschool te gaan, maar je wilt wel sporten voor een gezonde lifestyle?

 

Dan is Energenic de ideale uitkomst voor jou.

Wij komen naar jou toe en zoeken een locatie bij jou in de buurt, bijvoorbeeld op een binnenplaats, plein, parkeerplaats, een open plek in de straat of op de hoek. Je sport praktisch voor de deur en bespaart kostbare tijd. Met een vriendelijke en gezellige aanpak van de trainer, gaan we op een professionele manier de training door met de focus op de juiste houding en uitvoering.

 

 

 

Small Group Training (SGT)

Sociale bezigheid

Maak de buurt gezelliger en leer elkaar kennen door samen te sporten in de wijk. Creëer op die manier een band met je buurtgenoten.

Vergroot de groep en neem ook vrienden, kennissen en familie mee.

Bespaar kosten en tijd

Geen reistijd; je sport praktisch voor de deur. En dat tegen een laag tarief doordat de kosten verdeeld kunnen worden door de groep.

Sporten op jouw niveau

Heb je geen sportverleden, ben je al een tijd gestopt en wil je het sporten weer oppakken of ligt de drempel te hoog? Met een vriendelijke en gezellige aanpak van de trainer, gaan we op een professionele manier de training door met extra aandacht op de juiste houding en uitvoering.

Suraj

Personal trainer
IMG_8443.jpg

Sporten is mijn grootste passie, ik heb aanleg voor alles wat hiermee te maken heeft. In mijn jeugd was dat vooral voetbal, daarnaast heb ik vele andere sporten beoefend, zoals softbal, taekwondo, tennis, en volleybal.

 

Vanaf mijn 25e werd fitness, krachttraining en voeding mijn lifestyle. Na mijn AALO Sportopleiding heb ik als personal trainer op verschillende sportscholen gewerkt.

 

Begin 2020 ben ik mijn eigen sportonderneming Energenic gestart. In de afgelopen jaren heb ik veel positieve reacties ontvangen over de trainingen die ik gaf, vanwege de goede resultaten, gevarieerde oefeningen en de leuke sfeer.

 

Bewegen is meer dan een fysieke bezigheid. Er zit een wetenschap achter sporten op de juiste manier. Een correcte houding is hierbij dan ook essentieel. Tijdens de trainingen wordt hier dan ook ruimschoots aandacht aan besteed.

bottom of page